Nieuws

Marc en Wendy Vael-de Keijzer

Welkom op onze nieuwspagina. Van tijd tot tijd zullen wij op deze pagina informatie zetten over ons bedrijf. Deze informatie zal onder andere gaan over de verschillende producten die wij verbouwen, wanneer ze geoogst worden en wanneer ze in de boerderijwinkel of ons kraampje te koop zijn.

Veel plezier met het lezen.

Marc & Wendy

mark en wendy vael

VERSE UIEN

Vanaf nu bij ons te koop verse uien.

ZE ZIJN ER WEER

        NIEUWE AARDAPPELEN 2020

Voor de echte aardappel liefhebber is de tijd weer aangebroken, de eerste eigen geteelde nieuwe oogst aardappelen zijn bij ons weer verkrijgbaar, rechtstreeks van het land naar de klant.

lekker komt van dichtbij

koop lokaal

Beste Klanten,

Jullie hebben allemaal het nieuws gelezen over corona-virus en de gevolgen ervan.

In deze moeilijke periode is onze zelfbedieningswinkel gewoon geopend dagelijks van 8.00u tot 20.00u.

We hebben zeker nog voldoende heerlijke aardappelen in voorraad liggen, die opgeslagen liggen  in onze aardappel-bewaarcellen om de kwaliteit te kunnen garanderen.

heeft u vragen stuur een mail of bel ons.

met vriendelijke groeten,

Maatschap  Vael de Keijzer

 

AGRIA AARDAPPELEN KOPEN

Agria is een echte frietaardappel en vanaf nu bij ons te koop in onze boerderij-winkel.

 

Ben u als zakelijke klant geïnteresseerd in onze eigen geteelde verse friet-aardappelen neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

de aardappelrassen die wij op dit moment hebben zijn bintje en agria

certificering aardappelen en uien

Vanaf dit jaar (2019) zijn al onze aardappelen en uien in plaats van voedselveiligheid GLOBAL G.A.P. gecertificeerd. Dit maakt duidelijk dat onze aardappelen en uien worden geproduceerd met een minimale milieu-impact, dit door minder chemische stoffen te gebruiken en verstandig om te gaan met de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

 

De Bintjes,

Onze bintje aardappelen zijn dit jaar van goede kwaliteit, ze zijn glas-vrij. Deze aardappelen zijn onder andere geschikt voor te koken; frituren; stamppotten; puree; kroketjes of een lekkere aardappel ovenschotel. Onze aardappelen komen gegarandeerd van onze eigen bodem, eenmaal van het land worden ze in de aardappel cel  bewaard vervolgens gesorteerd, verpakt en verkocht aan de klant. Alles in eigen beheer.

De uien die we nu verkopen zijn bewaar uien ook deze zijn van goede kwaliteit. De uien die wij verkopen komen net zoals de aardappelen ook van eigen bodem en de werkzaamheden worden ook in eigen beheer uitgevoerd en in onze eigen bewaar cel opgeslagen.

Bij de verkoop van  aardappelen en uien houden we rekening met de wensen van de klant. Voor advies, hoeveelheden of over de verkoop van onze producten dan kan je altijd contact met ons opnemen via de mail of telefonisch, wij staan u graag te woord.

BINTJE

NIEUWE OOGST BINTJES.

Onze Bintje aardappelen komen rechtstreeks van de akker. Voor onze heerlijke smaakvolle Bintje aardappel kunt u vanaf heden bij ons terecht. Op dit moment worden de Berber aardappelen bij ons voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden zolang onze voorraad strekt.

Wens je grote hoeveelheden aardappelen of uien laat het ons even weten is altijd bespreekbaar, zowel particulier als zakelijke klant ben je bij ons welkom.

Nieuwe aardappelen, een delicatesse

De nieuwe aardappelen ze zijn er weer! 

deze aardappelen zijn de eerste van het land in het voorjaar (nieuwe oogst). Oogst gebeurd als ze nog niet helemaal uitgegroeid zijn, ze hebben een erg dunne schil maar zijn heerlijk van smaak. De eerste nieuwe aardappelen van eigen bodem zijn vanaf nu bij ons te koop.

Tip bewaar ze donker.

ASPERGES 2019

De eerste volle grond- asperges zijn alweer gestoken, onze winkel voor asperges gaat op 17-april open. De eerste en tweede paasdag open van 11.00u tot 14.30u.

 

Onze asperges zijn vanaf heden t/m 25 mei 2019 verkrijgbaar. Dit vanwege stopzetting aspergeteelt. De redenen hiervan is dat er de laatste aantal jaren een te hoge arbeidsdruk binnen ons bedrijf ontstaan is wat met name te maken heeft met de veranderende weersomstandigheden. De voorjaarswerkzaamheden van de akkerbouwgewassen kruisen elkaar te veel met het oogst seizoen van de asperges, hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Wel gaan we zoals van ouds door met de verkoop van aardappelen; uien en verse scharrel eieren, dit wordt in de toekomst waarschijnlijk verder uitgebreid. We houden ons beleefd aanbevolen.

 

VROEGE AARDAPPELEN 2019

De aller vroegste aardappelen zijn alweer gepoot, deze  groeien onder doorzichtig plastic  om vervolgens medio eind mei geoogst te kunnen worden.