Ons bedrijf

Maatschap Vael-de Keijzer

Maatschap Vael-de keijzer is een akkerbouwbedrijf gelegen aan de Plaatstraat te Absdale in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Kenmerkend zijn de twee grote kastanjebomen uit 1800 aan de ingang van ons erf.

De grondsoort waarop wij verschillende producten verbouwen, varieert van klei tot zandgrond. De belangrijkste gewassen die wij telen zijn aardappelen, uien, granen en suikerbieten. Deze gewassen worden op een verantwoorde wijze geteeld, dit door middel van jaarlijkse vruchtwisseling.  Alles wordt gecontroleerd en is gecertificeerd. De meeste werkzaamheden rondom het akkerbouwbedrijf worden in eigen beheer uitgevoerd.

In de grote schuur kunnen wij de aardappelen en uien goed bewaren. Deze schuur is volledig geïsoleerd. De geïsoleerde opslagruimtes zijn voorzien van koel- en verwarmingsunits, dit om het product bij een zo constant mogelijke temperatuur te kunnen bewaren. Hierdoor kunnen wij het gehele jaar door producten van hoge kwaliteit leveren aan de groothandel en aan de particulier.

bedrijf vael de keijzer

Welkom in onze zelfbedieningswinkel

Wij verkopen al meerdere jaren onze eigen producten aan huis. In onze boerderijwinkel verkopen wij de volgende producten:

  • aardappelen
  • uien
  • eieren

In de winkel hebben we een beperkte hoeveelheid aardappelen, uien en eieren liggen, die regelmatig wordt bijgevuld. U mag zelf de producten pakken en afrekenen. De prijzen staan duidelijk vermeld, u kunt niet wisselen, graag gepast betalen in het geldkistje. Wanneer u een boodschap wilt achterlaten, dan kan dit via het aanwezige notitieboekje.

De aardappelen zijn meestal verpakt per 10kg of 20kg, uien per 5kg of 10kg. Indien u grotere hoeveelheden wenst, geef dit aan ons door, zodat we het voor u klaar kunnen zetten.

Ook als zakelijke klant bent u bij ons welkom. Bent u geïnteresseerd, laat het ons weten.